• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Speeltoestel kopen

Wilt u een speeltoestel voor binnen kopen? En wilt u dat speeltoestel geheel op maat laten bouwen? Bij Ameco Playgrounds kan het! Wij zijn dé specialist in het produceren en ontwerpen van indoor en outdoor recreatiecentra, speeltuinen en speelzones. Daarbij zorgen we er altijd voor dat onze producten voldoen aan de Europese veiligheidsnormen, strenge kwaliteitseisen, minimale onderhouds- en servicekosten en een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Zo weet u zeker dat wanneer u een speeltoestel voor binnen besluit te kopen bij Ameco Playgrounds, u een product ontvangt dat nog jaren meegaat. Neem snel contact op om uw ideeën met ons te bespreken, zodat we samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn!

Een greep uit onze klanten

Een speeltoestel voor binnen kopen: wat zijn de mogelijkheden?

Wilt u een binnen speeltoestel kopen, dan zit u bij Ameco Playgrounds goed. Wij bieden namelijk een zeer ruim assortiment aan indoorspeeltoestellen voor u om te kopen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Een funhouse: een speelhuisje met een uniek ontwerp.
  • Een pamperzone: een speelzone voor jonge kinderen met een uitdagende en leerrijke omgeving.
  • Een thematisatie: diverse speeltoestellen, geheel ontworpen aan de hand van één gewenst thema. Denk bijvoorbeeld aan een piratenomgeving.
  • Componenten ter uitbreiding: toevoegingen en extra speelelementen, die bedoeld zijn om uw speeltuin aan te vullen of te optimaliseren.

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de keuze is  ruim. Zo vindt u altijd iets dat bij uw speeltuin past!

Een speeltoestel op maat laten bouwen

Naast het standaard assortiment staat Ameco Playgrounds bekend om haar maatwerk op het gebied van outdoor en indoorspeeltoestellen die u kunt kopen. Dit houdt in dat wij in samenwerking met u altijd een speeltoestel op maat kunnen ontwerpen en bouwen. Het is mogelijk om op maat gemaakte indoor en outdoor speeltoestellen te leveren tegen goede prijzen, omdat wij werken met een gespecialiseerde fabriek in België. De productie verloopt hierdoor vlot en in samenwerking met de projectverantwoordelijke. Heeft u zelf al precies in uw hoofd hoe uw speeltuin, recreatiecentrum of speelzone eruit moet komen te zien of bent u zelf al bezig geweest met het ontwerpen van een speeltoestel? Dat is natuurlijk hartstikke leuk en uniek! Nog leuker is het dat u dat idee geheel door ons kunt laten uitwerken. Het enige wat u hoeft te doen is uw ideeën, bijvoorbeeld voor een speeltoestel op maat, aan ons door te geven. Wij bouwen vervolgens het speeltoestel van uw dromen. Zo creëert u echt uw eigen speelomgeving.

Welke indoorspeeltoestellen wilt u kopen? Laat het ons weten!

Wanneer u indoor of outdoor speeltoestellen gaat kopen bij Ameco Playgrounds,  merkt u snel dat beleving bij ons centraal staat. Het gaat dan niet alleen over de beleving voor kinderen die gebruikmaken van uw indoor speeltoestellen. Maar ook beleving voor u als klant. Wij zien de manier waarop we samen met u een project creëren namelijk als een beleving. En wij willen u graag de ultieme beleving bieden. Wilt u weten hoe dat in zijn werk gaat? Of wilt u direct een binnen speeltoestel kopen? Via het telefoonnummer +32 (0) 15 768 768 kunt u gemakkelijk contact opnemen. Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden voor het kopen van indoorspeeltoestellen.

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.

Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.

Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

 Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.