Laat een maatwerk ontwerp maken

Z

Eenvoudig te onderhouden

Stipte levering en opbouw

Wilt u een speeltoestel voor binnen kopen? En wilt u dat speeltoestel voor binnen geheel naar uw idee laten ontwerpen? Bij Ameco Playgrounds kan het! Wij zijn dé specialist in het produceren en ontwerpen van indoor en outdoor recreatiecentra, speeltuin en speelzones. Daarbij zorgen we er altijd voor dat onze producten voldoen aan de Europese veiligheidsnormen, strenge kwaliteitseisen, minimale onderhouds- en servicekosten en een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Zo weet u zeker dat wanneer u een speeltoestel voor binnen besluit te kopen bij Ameco Playgrounds, u een product ontvangt dat nog jaren meegaat. Neem snel contact op om uw ideeën met ons te bespreken, zodat we samen eens kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn!

Speeltoestel voor binnen kopen bij de specialist: wat zijn de mogelijkheden?

Wilt u een speeltoestel voor binnen kopen, dan zit u bij Ameco Playgrounds goed. Wij bieden namelijk een zeer ruim assortiment aan indoor speeltoestellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Een funhouse: een speelhuisje met een uniek ontwerp.
  • Een pamperzone: een speelzone voor jonge kinderen met een uitdagende en leerrijke omgeving.
  • Een thematisatie: diverse speeltoestellen, geheel ontworpen aan de hand van één gewenst thema. Denk bijvoorbeeld aan een piratenomgeving.
  • Componenten ter uitbreiding: toevoegingen en extra speelelementen, die bedoeld zijn om uw speeltuin aan te vullen of te optimaliseren.

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de keuze is zeer ruim. Zo vindt u altijd iets dat bij uw speeltuin past!

Een speeltoestel laten ontwerpen: hoe gaat dat in zijn werk?

Heeft u zelf al precies in uw hoofd hoe uw speeltuin, recreatiecentrum of speelzone eruit moet komen te zien of bent u echt al bezig geweest met het ontwerpen van een speeltoestel? Dat is natuurlijk hartstikke leuk en uniek! Nog leuker is het dat u dat idee geheel door ons kunt laten uitwerken. Het enige wat u hoeft te doen is de ontwerpen, bijvoorbeeld voor een speeltoestel, aan ons doorgeven. Wij zorgen er vervolgens het speeltoestel van uw wensen. Zo creëert u echt uw eigen speelomgeving.

Waarom kiezen voor Ameco Playgrounds?

Bij Ameco Playgrounds fabriceren wij niet alleen veilige speeltoestellen van hoogwaardige kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs, wij denken ook altijd na over de educatieve functie van speeltoestellen. Zo zorgen wij dat we kinderen laten bewegen, en dat ze daar tegelijkertijd ook echt iets van leren. Spelen is op die manier niet alleen leuk, maar ook nog eens heel leerzaam. Wilt u weten hoe dat in zijn werk gaat? Of wilt u direct een speeltoestel voor binnen kopen? Via het telefoonnummer +32 (0) 15 768 768 kunt u gemakkelijk contact opnemen. Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden.