Over Ameco Playgrounds

 

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen, speeltuinen en componenten. Onze toestellen zijn ideaal voor speelzones, speeltuinen en recreatiecentra. Ameco Playgrounds produceert niet alleen uw speeltuin, maar zorgt voor een totaalpakket. Wij tekenen samen met u uw droomproject zodat het optimaal overeenstemt met de mogelijkheden van uw gebouw en uw locatie.

„Wij gaan ervan uit dat het uw project, uw droom is die we samen met u gaan realiseren,“ vertelt Wim De Houwer, oprichter en bedrijfsleider bij Ameco. „Door die betrokkenheid bent u zelf mee de eerste om fier en tevreden te zijn over uw zaak, maar meer nog ziet u er mee op toe dat de speeltuin ook perfect past bij uw locatie.“ 

Service  

De Ameco service wordt gekenmerkt door: 

• Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!
• Een uitgebreide en volledige transparante klant informatie
• Een sterke ondersteuning
• Een uitstekende na-service waarvoor Ameco gekend is

Veiligheid en kwaliteit  

Als fabrikant van speeltoestellen houden wij ons strikt aan de Europese- en land specifieke veiligheidsnormen en strenge kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat de toestellen veilig te gebruiken zijn door kinderen.

Wij bieden zowel indoorcomponenten als complete speeltuinen. U hebt altijd volop keuze uit toestellen die minimale onderhouds- en servicekosten kennen. Wij leveren onze producten in Europa en daarbuiten.
De R&D afdeling ontwikkelt de Ameco-producten op basis van 4 criteria: 

• Europese veiligheidsnormen
• Strenge kwaliteitseisen
• Minimale onderhouds- en service kosten
• Optimale prijs – kwaliteit verhouding   

Productie

De productie wordt uitgevoerd in onze fabriek in België op basis van exclusieve Ameco ontwerpen. Dit verloopt in nauwe samenwerking met de projectverantwoordelijke die instaat voor het maatwerk en de thematisatie. 

Plaatsing
De plaatsing kan gebeuren door Ameco installateurs, door een erkend dealer of –voor bepaalde productlijnen– ook door de klant zelf. 

BELEVING…. Dat is waar Ameco voor staat !

Dat begint vanaf het eerste contact en eindigt nooit.

BELEVING is de ervaring van onze visie over kinderen, over u als klant en over een bijzondere onderneming. Een samenwerking, waar we uw ideeën en onze know how kunnen bundelen tot een unieke creatie.

Kwaliteit en service na verkoop zijn enerzijds zo vanzelfsprekend en tegelijk ’s werelds meest misbruikte woorden dat ik ze hier niet wil aanhalen, maar ze horen bij de AMECO-BELEVING !

BELEVING is ook de manier waarop we samen met u een project creëren, waarin kinderen, maar ook de ouders, via samenspel hun interactie naar nieuwe hoogtes brengen. Wij laten kinderen bewegen, maken hen moe, en brengen in hun spel tegelijkertijd een educatieve inslag zonder dat ze zich daar bewust van zijn.
Spelen maar !

Dit kun je niet in enkele zinnen weergeven, maar moet je BELEVEN ! Een unieke ervaring als u met Ameco in zee gaat.

Neem vrijblijvend contact op en BELEEF hoe uw droom aangevuld wordt met vernieuwende frisse ideeën die het verschil zullen maken in uw toekomstig project.

Funhouse

Een funhouse bestaat in allerlei maten en variaties. Elk ontwerp creëren we samen met u zodat het uniek is wij er ook trots op kunnen zijn.

Pamperzone

Een pamperzone is een speelzone voor de jongere kinderen. Ook voor de kleinsten creëren we een uitdagende, leerrijke speelomgeving.

Thematisatie

Samen met u denken we zo creatief mogelijk na over unieke ontwerpen. Zo kunnen we een speelzone zelfs volledig thematiseren.

Ameco @ Social Media

Over Ameco

Een greep uit onze klanten

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.

Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.

Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

 Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.