• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Klimtoestel binnen

Bent u op zoek naar een leuk klimtoestel voor een speelomgeving waar kinderen binnen van kunnen genieten? Laat u dan verrassen door alle mogelijkheden die Ameco Playgrounds u biedt. U bent bij ons aan het juiste adres voor een grote diversiteit aan klimtoestellen voor uw indoorspeeltuin, zoals bijvoorbeeld onze uitdagende klimvulkaan. Ontdek al uw mogelijkheden!

Een greep uit onze speelstructuren

Meer informatie?

Bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Een speels klimtoestel voor binnen vindt u bij ons

Uw binnenspeeltuin moet natuurlijk beschikken over de leukste klimtoestellen, zoals ballenbakken, apenkooien en andere speelstructuren. Er zijn ontzettend veel klimtoestellen om uit te kiezen ter aanvulling of uitbreiding van uw binnenspeeltuin. Het inrichten van uw kinderindoorspeeltuin kan dan ook een hele opgave zijn. De professionals van Ameco Playgrounds ondersteunen u hierbij graag. Met jarenlange ervaring wat betreft het adviseren van de leukste toestellen voor indoorspeeltuinen, zijn zij u perfect tot dienst. Wat dacht u bijvoorbeeld van de toevoeging van een echte klimvulkaan? Dit speeltoestel is een echte favoriet voor iedere leeftijd en past perfect bij onder andere een prehistorische thematisatie van uw indoorspeeltuin. De klimvulkaan is dan ook de perfecte toevoeging voor iedere binnenspeeltuin.

Ontvang advies op basis van uw wensen en eisen

Door het brede aanbod aan klimtoestellen voor binnen, zoals onze klimvulkaan, kan het zo  zijn dat u niet precies weet waar te beginnen. Laat u daarom adviseren door onze deskundige medewerkers. Zij vertellen u alles wat u wilt weten over onze klimtoestellen en -structuren en eerdere projecten. Neem gerust contact met ons op via + 32 (0) 15 768768. Wij beantwoorden uw vragen graag!

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.
Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.
Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid