• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Klimtoestel binnen

 

Bent u op zoek naar een leuk klimtoestel voor een speelruimte waar kinderen binnen van kunnen genieten? Laat u dan verrassen door alle mogelijkheden die Ameco Playgrounds u biedt. U bent bij ons aan het juiste adres voor een grote diversiteit aan klimtoestellen voor uw indoorspeeltuin, zoals bijvoorbeeld onze uitdagende klimvulkaan. Ontdek al uw mogelijkheden!

Een greep uit onze klanten

Een speels klimtoestel voor binnen vindt u bij ons

Uw binnenspeeltuin moet natuurlijk beschikken over de leukste klimtoestellen, zoals ballenbakken, een funhouse of apenkooi en andere speelstructuren. Er zijn ook ontzettend veel klimtoestellen om uit te kiezen ter aanvulling of uitbreiding van uw huidige binnenspeeltuin.

Het inrichten van een indoorspeeltuin kan dan ook een hele opgave zijn. De professionals van Ameco Playgrounds ondersteunen u hierbij graag. Met jarenlange ervaring wat betreft het adviseren van de leukste toestellen voor indoorspeeltuinen, zijn zij u perfect tot dienst.  

Ontvang advies op basis van uw wensen en eisen

Onze deskundige medewerkers staan bekend om hun sterke ondersteuning en uitstekende klantenservice. Tijdens de ontwerpfase is het samen mee-denken over de beste oplossing voor uw indoor speeltuin. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u uw idee alvast met ons bespreken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. 

Kijk even rond op onze site en leer ons beter kennen. 

U bereikt ons via + 32 (0) 15 768768 of via het contactformulier. Wij gaan liefst direct in contact met u om meer over onze projecten en onze ervaring met het maken binnenspeeltuinen te vertellen.

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.

Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.

Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

 Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.