• Strenge kwaliteitseisen
 • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
 • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Onderhoud van uw speeltuin

 

Het laten uitvoeren van onderhoud aan uw speeltoestel dient nauwkeurig te gebeuren. De professionals van Ameco Playgrounds hebben ruime ervaring met het juist onderhouden van diverse soorten speeltoestellen. Onze realisaties bezorgen jong en oud een unieke beleving over de hele wereld.

Laat u informeren over de mogelijkheden.

Laat de naservice aan uw speeltuin uitvoeren door een expert

Als u een binnenspeeltuin uitbaat, weet u hoe belangrijk correct en regelmatig onderhoud is. Dit garandeert dat de speeltoestellen naar behoren blijven werken en veilig zijn voor jong en oud.

Ameco Playgrounds staat graag in voor uw onderhoud, zowel voor speelconstructies door ons gebouwd als voor gelijkaardige opstellingen.

Als u een indoorspeeltuin laat ontwerpen door Ameco Playgrounds, profiteert u van minimaal onderhoudswerk. Onze slimme ontwerpen en duurzame materialen zorgen immers dat de speeltuin een lang leven bekoren is, zonder dat er teveel regelmatige herstellingen of onderhoud moet plaatsvinden. Toch is het na verloop van tijd ook bij onze realisaties nodig om onderhoud uit te voeren aan uw indoorspeeltuin. Daarom staan onze experts altijd voor u klaar om dit voor u uit te voeren. Het onderhoud wordt altijd vakkundig uitgevoerd door onze vakmensen. Ook dat maakt deel uit van de uitstekende service die we als leverancier aan onze klanten bieden.

Neem contact met ons op en laat u informeren

Onze deskundige medewerkers staan bekend om hun sterke ondersteuning en uitstekende klantenservice. Ook bij vervangingen op aanpassingen aan uw huidige speeltuin is het samen mee-denken over de beste oplossing. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u uw idee alvast met ons bespreken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Kijk even rond op onze site en leer ons beter kennen.

U bereikt ons via + 32 (0) 15 768768 of via het contactformulier. Wij gaan liefst direct in contact met u om meer over onze projecten en onze ervaring met het maken binnenspeeltuinen te vertellen.

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.

Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.

Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

 Heeft u interesse in onze naservice?

 • Gelieve foto's van de speeltuin te uploaden van de onderdelen die hersteld of vervangen moeten worden. Zo kunnen wij een correcte prijsindicatie maken. Toegelaten bestandextenties zijn: .jpg, .gif, .png, .pdf. Maximaal 20 foto's.
  Drop files here or
  Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, jpeg, tiff, Max. file size: 50 MB, Max. files: 20.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.