• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Onderhoud indoorspeeltuin

Voor het onderhoud aan uw indoorspeeltuin doet u beroep op de expertise van Ameco Playgrounds. Wij hebben een ruime ervaring met het ontwerpen, installeren en onderhouden van indoorspeeltoestellen en speeltuinen. Onze realisaties bezorgen jong en oud een unieke beleving over de hele wereld.

Een greep uit onze klanten

 Laat het onderhoud aan uw indoorspeeltuin uitvoeren door een expert

Als u een binnenspeeltuin uitbaat, weet u hoe belangrijk correct en regelmatig onderhoud is. Dit garandeert dat de speeltoestellen naar behoren blijven werken en veilig zijn voor jong en oud.

Ameco Playgrounds staat graag in voor uw onderhoud, zowel voor speelconstructies door ons gebouwd als voor gelijkaardige opstellingen.

Als u een indoorspeeltuin laat ontwerpen door Ameco Playgrounds, profiteert u van minimaal onderhoudswerk. Onze slimme ontwerpen en duurzame materialen zorgen immers dat de speeltuin een lang leven bekoren is, zonder dat er teveel regelmatige herstellingen of onderhoud moet plaatsvinden. Toch is het na verloop van tijd ook bij onze realisaties nodig om onderhoud uit te voeren aan uw indoorspeeltuin. Daarom staan onze experts altijd voor u klaar om dit voor u uit te voeren. Ongeacht of uw binnenspeeltuin bestaat uit een pamperzone, funhouse, klimzone of rodelbaan, het onderhoud wordt altijd vakkundig uitgevoerd door onze vakmensen. Ook dat maakt deel uit van de uitstekende service die we als leverancier aan onze klanten bieden.

 

Plan meteen het onderhoud aan uw binnenspeeltuin in

Onze deskundige medewerkers staan bekend om hun sterke ondersteuning en uitstekende klantenservice. Ook bij vervangingen op aanpassingen aan uw huidige speeltuin is het samen mee-denken over de beste oplossing. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u uw idee alvast met ons bespreken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Kijk even rond op onze site en leer ons beter kennen.

U bereikt ons via + 32 (0) 15 768768 of via het contactformulier. Wij gaan liefst direct in contact met u om meer over onze projecten en onze ervaring met het maken binnenspeeltuinen te vertellen.

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.

Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.

Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

 Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.