• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Onderhoud indoorspeeltuin

Voor het onderhoud aan uw indoorspeeltuin doet u beroep op de expertise van Ameco Playgrounds. Wij hebben een ruime ervaring met het ontwerpen, installeren en onderhouden van indoorspeeltoestellen en speeltuinen. Onze realisaties bezorgen jong en oud de ultieme leuke in heel Europa. 

Een greep uit onze klanten

 

Meer informatie?

Bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Laat het onderhoud aan uw indoorspeeltuin uitvoeren door een expert

Als u een binnenspeeltuin uitbaat, weet u hoe belangrijk correct en regelmatig onderhoud is. Dit garandeert dat de speeltoestellen naar behoren blijven werken en veilig zijn voor jong en oud. Als u een indoorspeeltuin laat ontwerpen door Ameco Playgrounds, profiteert u van minimaal onderhoudswerk. Onze slimme ontwerpen en duurzame materialen zorgen immers dat de speeltuin een lang leven bekoren is, zonder dat er regelmatig herstellingen of onderhoud moet plaatsvinden. Toch is het na verloop van tijd ook bij onze realisaties nodig om onderhoud uit te voeren aan uw indoorspeeltuin. Daarom staan onze experts altijd voor u klaar om dit voor u uit te voeren. Ongeacht of uw binnenspeeltuin bestaat uit een pamperzone, funhouse, klimzone of rodelbaan, het onderhoud wordt altijd vakkundig uitgevoerd door onze vakmensen. Ook dat maakt deel uit van de uitstekende service die we als leverancier aan onze klanten bieden.

Plan meteen het onderhoud aan uw binnenspeeltuin in

Wenst u onderhoud te laten uitvoeren aan uw binnenspeeltuin? Aarzel dan niet om meteen contact op te nemen met een van onze medewerkers. Als u belt naar het nummer +32 (0)15 768 768, plannen we spoedig een afspraak in om het onderhoud uit te voeren. Ook met andere vragen omtrent onze producten of services kunt u hier terecht.
 

%%LangeTekstDeel5%%
%%LangeTekstDeel6%%

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.
Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.
Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid