• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Leverancier speeltoestellen

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare fabrikant en leverancier van speeltoestellen, dan zit u bij Ameco Playgrounds goed. Als expert op het gebied van speelstructuren en -toestellen adviseren wij u graag over alle mogelijkheden. Bent u op zoek naar de leukste speeltoestellen voor uw indoorspeeltuin? Wij helpen u graag met het realiseren van een fantastische speeltuin!

Een greep uit onze klanten

 

Meer informatie?

Bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Wij zijn uw betrouwbare leverancier van speeltoestellen

Het vervaardigen van speeltoestellen voor kinderspeeltuinen is iets dat met de hoogste nauwkeurigheid gedaan dient te worden. Als fabrikant van speeltoestellen vinden wij het dan ook erg belangrijk om bepaalde zaken in het achterhoofd te houden. De R&D afdeling van Ameco Playgrounds ontwikkelt onze producten op basis van vier criteria:

  • Strenge kwaliteitseisen
  • Europese veiligheidsnormen
  • Optimale prijs-kwaliteitverhouding
  • Minimale onderhouds- en servicekosten

Deze criteria in combinatie met onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert een product met optimaal speelplezier. Maak uw wensen en eisen aan ons kenbaar, zo komen we samen tot een speeltoestel dat geheel is zoals u het voor ogen heeft.

Uw speeltoestel volledig op maat

Als fabrikant en leverancier van speeltoestellen bieden wij veel mogelijkheden voor het op maat laten maken van toestellen. Wanneer u ons vertelt wat u graag wilt realiseren, zorgen wij ervoor dat dit gebeurt. Wilt u bijvoorbeeld een apenkooi op maat? Of een extra hoge klimvulkaan? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar!

Neem contact op en maak een afspraak

Bent u klaar voor het starten van uw eigen indoorspeeltuin? Kies dan voor Ameco Playgrounds als de fabrikant en leverancier voor uw speeltoestellen. Wij vertellen u graag meer over onze ervaring en eerdere realisaties. Neem gerust contact met ons op via + 32 (0) 15 768768
 

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.
Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.
Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid