• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Leverancier speeltoestellen

 

U bent op zoek bent naar een betrouwbare fabrikant en leverancier van speeltoestellen? Dan zit u bij Ameco Playgrounds goed.

Ameco is reeds meer dan 25 jaar actief op de markt van de indoor speeltuinen en kan gerust de referentie genoemd worden op het gebied van speelstructuren en -toestellen.

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Bent u op zoek naar de leukste speeltoestellen voor uw indoorspeeltuin? Wij helpen u graag met het realiseren van een fantastische speeltuin!

Een greep uit onze klanten

Wij zijn uw betrouwbare leverancier van speeltoestellen

Het vervaardigen van speeltoestellen voor kinderspeeltuinen is iets dat met de hoogste nauwkeurigheid gedaan dient te worden. Als fabrikant van speeltoestellen vinden wij het dan ook erg belangrijk om bepaalde zaken in het achterhoofd te houden. De R&D afdeling van Ameco Playgrounds ontwikkelt onze producten op basis van vier criteria:

  • Strenge kwaliteitseisen
  • Europese veiligheidsnormen
  • Optimale prijs-kwaliteitverhouding
  • Minimale onderhouds- en servicekosten

Deze criteria in combinatie met onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert een product met een optimaal speelplezier waar u en al uw bezoekers keer op keer van kunnen genieten. Als u ons al eens laat weten waaraan u zelf al gedacht had, dan bouwen wij daarop verder en komen we samen tot een speeltoestel dat geheel is zoals u het voor ogen heeft.

 

Uw speeltoestel volledig op maat

Onze deskundige medewerkers staan bekend om hun sterke ondersteuning en uitstekende klantenservice. Tijdens de ontwerpfase is het samen mee-denken over de beste oplossing voor uw indoor speeltuin. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u uw idee alvast met ons bespreken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. 

Kijk even rond op onze site en leer ons beter kennen.

U bereikt ons via + 32 (0) 15 768768 of via het contactformulier. Wij gaan liefst direct in contact met u om meer over onze projecten en onze ervaring met het maken binnenspeeltuinen te vertellen.


 

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.

Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.

Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

 Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.