• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Herstellingen indoorspeeltuin

Herstellingen aan uw indoorspeeltuin laat u uitvoeren door een gespecialiseerde expert. Bij Ameco Playgrounds hebben we niet enkel ervaring in het ontwerpen en fabriceren van binnenspeeltuinen, maar ook in het uitvoeren van herstellingen aan de toestellen. Wij zorgen ervoor dat uw binnenspeeltuin een plaats is waar kinderen nog vele jaren plezier beleven.

Een greep uit onze klanten

 

Meer informatie?

Bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Vakkundig alle herstellingen laten uitvoeren aan uw indoorspeeltuin

Hoewel de toestellen in uw binnenspeeltuin duurzaam zijn en gebouwd zijn om jarenlang mee te gaan, hebben ze na verloop van tijd toch nood aan herstellingen. Als de herstellingen correct en vakkundig worden uitgevoerd, is uw indoorspeeltuin weer helemaal klaar om nog vele jaren plezier te bezorgen aan jong en oud. Bij Ameco Playgrounds realiseren we dit graag voor u. Onze experts staan steeds voor u klaar om de nodige reparaties of onderhoud aan uw speeltuin uit te voeren. Daarbij bent u verzekerd van een uitstekende en stipte dienstverlening. Zo kunt u spoedig uw indoorspeeltuin weer openen. Net zoals bij de productie, hanteren we ook tijdens de herstellingen aan uw indoorspeeltuin de strengste normen voor kwaliteit en veiligheid. Hierdoor bieden we uw bezoekers de ultieme én veilig beleving!

Ook voor het ontwerpen van speeltuinen

Blijkt dat herstellingen geen baat meer hebben bij een bepaald onderdeel van uw binnenspeeltuin, kunt u natuurlijk ook rekenen op Ameco Playgrounds. We ontwerpen graag een nieuw speelelement ter vervanging van het oude, een toestel dat perfect aansluit bij de rest van uw indoorspeeltuin.

Maak een afspraak met onze herstellers

Laat de herstellingen aan uw binnenspeeltuin uitvoeren door een expert van Ameco Playgrounds. Contacteer ons meteen om een afspraak in te plannen met onze vakmensen. U bereikt ons op het nummer +32 (0) 15 768 768. Ook voor meer informatie omtrent onze dienstverlening kunt u hier terecht.

 

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.
Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.
Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid