• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Herstellingen indoorspeeltuin

Herstellingen aan uw indoorspeeltuin laat u uitvoeren door een gespecialiseerde expert. Bij Ameco Playgrounds hebben we niet enkel ervaring in het ontwerpen en fabriceren van binnenspeeltuinen, maar ook in het uitvoeren van herstellingen aan de toestellen. Wij zorgen ervoor dat uw binnenspeeltuin een plaats is waar kinderen nog vele jaren plezier beleven.

Een greep uit onze klanten

 

Meer informatie?

Vul het contactformulier in of bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Vakkundig alle herstellingen laten uitvoeren aan uw indoorspeeltuin

Hoewel de toestellen in uw binnenspeeltuin duurzaam zijn en gebouwd zijn om jarenlang mee te gaan, hebben ze na verloop van tijd toch nood aan herstellingen. Als de herstellingen correct en vakkundig worden uitgevoerd, is uw indoorspeeltuin weer helemaal klaar om nog vele jaren plezier te bezorgen aan jong en oud. Bij Ameco Playgrounds realiseren we dit graag voor u. Onze experts staan steeds voor u klaar om de nodige reparaties of onderhoud aan uw speeltuin uit te voeren. Daarbij bent u verzekerd van een uitstekende en stipte dienstverlening. Zo kunt u spoedig uw indoorspeeltuin weer openen. Net zoals bij de realisatie van nieuwe speeltuinen, hanteren we ook tijdens de herstellingen aan uw indoorspeeltuin de strengste normen voor kwaliteit en veiligheid. Hierdoor bieden we uw bezoekers de ultieme én veilig beleving!

Maak een afspraak met onze herstellers

Onze deskundige medewerkers staan bekend om hun sterke ondersteuning en uitstekende klantenservice. Tijdens de ontwerpfase is het samen mee-denken over de beste oplossing voor uw indoor speeltuin. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u uw idee alvast met ons bespreken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. 

Kijk even rond op onze site en leer ons beter kennen.

U bereikt ons via + 32 (0) 15 768768 of via het contactformulier. Wij gaan liefst direct in contact met u om meer over onze projecten en onze ervaring met het maken binnenspeeltuinen te vertellen.

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.

Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.

Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

 

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid