• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Fabrikant speeltuinen

Bent u op zoek naar een betrouwbare fabrikant van speeltuinen, specifiek een fabrikant van indoorspeeltuinen? Dan zit u goed bij Ameco Playgrounds.

Wij zijn meer dan 25 jaar dé specialist in het ontwerpen, bouwen en installeren van indoor recreatiecentra, speeltuinen en speelzones. Of u nu kiest voor een volledige binnenspeeltuin of u alleen op zoek bent naar componenten die uw bestaande indoorspeeltuin net dat beetje extra geven: Ameco Playgrounds heeft het!

Vanuit ons hoofdkantoor in België leveren wij in de Benelux, Duitsland en Frankrijk en ver daarbuiten. Benieuwd naar ons assortiment? Kijk eens op onze overzichtelijke website en laat u inspireren!

 

 

 

Een greep uit onze klanten

 

Meer informatie?

Vul het contactformulier in of bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Ameco Playgrounds: dé fabrikant voor speeltuinen

Waarom Ameco Playgrounds dé fabrikant voor speeltuinen is? Bij ons koopt u niet alleen een reeks speeltoestellen, maar we leveren een beleving. Als fabrikant van binnenspeeltuinen dragen we uitstekende kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom voldoen onze speeltuinen, speelzones en componenten altijd aan strenge kwaliteitseisen, minimale onderhouds- en servicekosten, een optimale prijs-kwaliteitsverhouding en misschien wel het belangrijkste: de Europese veiligheidsnormen. Dat kinderen een fijne én veilige plek krijgen om te spelen is dan ook ons doel. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en als professioneel fabrikant van speeltoestellen kunnen wij u ook altijd helpen met prachtig maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan de leukste funhouses en pamperzones, geheel naar het door u gewenste thema. Als binnenspeeltuin fabrikant maken wij al uw wensen waar en helpen uw droom te realiseren.

Spelenderwijs leren

Onze deskundige medewerkers staan bekend om hun sterke ondersteuning en uitstekende klantenservice. Tijdens de ontwerpfase is het samen mee-denken over de beste oplossing voor uw indoor speeltuin. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u uw idee alvast met ons bespreken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. 

Kijk even rond op onze site en leer ons beter kennen.

U bereikt ons via + 32 (0) 15 768768 of via het contactformulier. Wij gaan liefst direct in contact met u om meer over onze projecten en onze ervaring met het maken binnenspeeltuinen te vertellen.


 

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.

Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.

Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

 

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid