Laat een maatwerk ontwerp maken

Z

Eenvoudig te onderhouden

Stipte levering en opbouw

Bent u op zoek naar een betrouwbare fabrikant van speeltuinen? Denk dan eens aan Ameco Playgrounds. Wij zijn al jaren dé specialist in het fabriceren en leveren van indoor en outdoor recreatiecentra, speeltuinen en speelzones. Of u nu kiest voor een gehele speeltuin of u alleen op zoek bent naar componenten die uw bestaande speeltuin net dat beetje extra gaan geven: deze speeltuin producent heeft het! Vanuit ons hoofdkantoor in België leveren we aan diverse landen, zoals Nederland, Duitsland en Frankrijk. Benieuwd naar ons assortiment? Kijk eens op onze overzichtelijke website en laat u inspireren!

Ameco Playgrounds: dé fabrikant voor speeltuinen

Waarom Ameco Playgrounds dé fabrikant voor speeltuinen is? Bij ons koopt u alleen de beste speeltoestellen. Zo voldoen onze speeltuinen, speelzones en componenten altijd aan strenge kwaliteitseisen, minimale onderhouds- en servicekosten, een optimale prijs-kwaliteitsverhouding en misschien wel het belangrijkste: de Europese veiligheidsnormen. Dat kinderen een fijne én veilige plek krijgen om te spelen is dan ook ons doel. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en als professioneel speeltuin producent kunnen wij u ook altijd helpen met prachtig maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan de leukste funhouses en pamperzones, geheel naar het door u gewenste thema. Als speeltuin producent maken wij al uw wensen waar.

Spelenderwijs leren

Natuurlijk vinden we het als fabrikant van speeltuinen bij Ameco Playgrounds belangrijk dat kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Maar hechten ook veel waarde aan het feit dat kinderen zich moeten kunnen ontwikkelen. Daarom ontwikkelen wij als speeltuin producent altijd educatieve speeltoestellen. Zo kunnen kinderen spelenderwijs leren. Wilt u meer informatie over Ameco Playgrounds? Contact opnemen kan gemakkelijk via +32 (0) 15 768 768.