Laat een maatwerk ontwerp maken

Z

Eenvoudig te onderhouden

Stipte levering en opbouw

Gaat u binnenkort een binnenspeeltuin openen, een plek waar kinderen heerlijk kunnen spelen? Wanneer u een indoor speeltuin gaat beginnen heeft u daar natuurlijk de juiste materialen voor nodig. Die materialen vindt u gegarandeerd bij Ameco Playgrounds. Al jaren fabriceren wij speeltoestellen, speeltuinen en speelzones voor zowel indoor als outdoor gebieden. De leukste glijbanen, de mooiste klimwanden, de gezelligste sportveldjes en de spannendste rodelbanen: bij Ameco Playgrounds vindt u ze. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem vast een kijkje op onze website een doe alvast inspiratie op voor uw eigen binnenspeeltuin!

Binnenspeeltuin openen: met de uitgebreide mogelijkheden van Ameco Playgrounds creëert u een prachtige omgeving

U gaat uw eigen binnenspeeltuin openen. Dan wilt u natuurlijk dat kinderen heerlijk kunnen spelen, én de speeltuin er prachtig uitziet. Maar hoe gaat u een indoor speeltuin beginnen die er mooi uitziet én veilig is? Met de diverse speeltoestellen en componenten van Ameco Playgrounds is dat geen probleem. U creëert met de hulp van Ameco Playgrounds gemakkelijk een veilige, mooie en gezellige omgeving voor kinderen. Dat komt omdat ze voldoen aan alle strenge Europese veiligheidseisen en kwaliteitseisen en ze met de grootste zorg worden gefabriceerd. Met een funhouse, pamperzone, thematische omgeving of diverse componenten van Ameco Playgrounds zit u altijd goed.

Indoor speeltuin beginnen met de hulp van de specialist

Gaat u een binnenspeeltuin openen? Wanneer u een indoor speeltuin gaat beginnen, dan heeft u wellicht wel baat bij wat hulp. Bij Ameco Playgrounds staan wij graag voor u klaar. Zowel met het nadenken over het ontwerp, als bij de uitvoering ervan. Zo bent u straks de trotse eigenaar van een prachtige indoor speeltuin. Meer informatie? Spreek met een van onze medewerkers door te bellen naar +32 (0) 15 768 768.