Laat een maatwerk ontwerp maken

Z

Eenvoudig te onderhouden

Stipte levering en opbouw

Een spectaculaire speeltuin kopen? Dat kan bij Ameco Playgrounds. Wij zijn een internationale fabrikant van speeltuin artikelen en gespecialiseerd in het op maat maken van zowel indoor als outdoor speeltuinen.

Veilige speeltuin artikelen kunt u kopen bij Ameco Playgrounds

Als u een speeltuin gaat kopen bij Ameco Playgrounds heeft u keuze uit een enorm breed assortiment van speeltuin artikelen. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Wij tekenen namelijk graag voor u een speeltuin op maat. Hierbij kijken we naar de mogelijkheden van de locatie en welke beleving u wilt creëren. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerpen van de perfecte speeltuin die u wilt kopen en wordt deze geproduceerd in een gespecialiseerde fabriek in België. Wij hebben een nauwe samenwerking met deze fabriek en kunnen daarom een stipte levering garanderen.

Speeltuin artikelen van Ameco Playgrounds zullen altijd voldoen aan de Europese en aan het land gebonden veiligheidsnormen. Dit geldt zowel voor de indoorcomponenten als voor complete speeltuinen. Daarnaast hanteren wij zelf ook strenge kwaliteitseisen. Hierdoor kunnen we de juiste prijs-kwaliteitsverhouding leveren.

Een echt totaalpakket!

Een punt waarop Ameco Playgrounds zich onderscheidt is de service die wij bieden zowel voor als tijdens en na het kopen van uw speeltuin. Wij informeren onze klanten uitgebreid en onze monteurs kunnen uw speeltuin artikelen altijd komen monteren. Wij willen u een echt totaalpakket bieden! Wilt u meer informatie over dit totaalpakket, schroom dan niet en neem telefonisch contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer: +32 (0)15 768 768.