Laat een maatwerk ontwerp maken

Z

Eenvoudig te onderhouden

Stipte levering en opbouw

Veilige en hoogkwalitatieve speeltuigen voor uw indoor speeltuin, koopt u bij Ameco Playgrounds. Ameco Playgrounds is een internationale  fabrikant van onder andere speeltuigen voor verschillende soorten speeltuinen. Bij Ameco Playgrounds vindt u de juiste speeltuigen.

Gegarandeerd veilige speeltuigen voor uw speeltuin

Wanneer u een speeltuin start, zijn goede en veilige speeltuigen van belang. Daarom voldoen al de speeltuigen voor in  indoor speeltuinen van Ameco Playgrounds aan de Europese en land gebonden veiligheidseisen. Ook hanteren wij strenge kwaliteitseisen. Hierdoor kunnen de kinderen in uw indoor speeltuin onbezorgd, veilig spelen. Daarnaast garanderen we bij Ameco Playgrounds een goede prijs-kwaliteitsverhouding en, onvoorwaardelijk stipte levering en uitgebreide service.

Speeltuigen op maat bij Ameco Playgrounds!

Naast een breed assortiment aan reguliere speeltuigen voor in een indoor speeltuin, kunt u bij Ameco Playgrounds ook terecht voor maatwerk. Wij tekenen dan samen u uw doomproject en kijken naar de mogelijkheden van uw locatie. Daarnaast kunnen we in onze ontwerpen ook de thematiek van uw speeltuin meenemen. Waardoor de indoor speeltuigen goed aansluiten bij de rest van uw speeltuin. Het leveren van maatwerk is mogelijk door onze nauwe samenwerking met een gespecialiseerde fabriek in België. Uw projectmanager heeft korte lijnen met deze fabriek en houdt u gedurende het productieproces op de hoogte.

Neem contact op en ontvang uitgebreide informatie

Wanneer u op zoek bent naar de juiste indoor of outdoor speeltuigen voor uw speeltuin, kunt u altijd contact opnemen met Ameco Playgrounds. Dit kan door te bellen naar het telefoonnummer: +32 (0)15 768 768. Wij helpen u graag met het ontwerpen en bestellen van speeltuigen. Het maakt daarom ook niet uit of uw speeltuin binnen is of in de buitenlucht. Samen vinden we met u de passende indoor of outdoor speeltuigen!