• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Speeltoestel binnen

Zoekt u een geschikt speeltoestel voor binnen in uw indoorspeeltuin? Aarzel dan niet en ontdek de verschillende speeltoestellen en -elementen die Ameco Playgrounds te bieden heeft.

Als producent van indoorspeeltuinen in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en ver daarbuiten bieden we een brede waaier aan mogelijkheden voor professionele speeltuinen.

Een greep uit onze klanten

 

Meer informatie?

Vul het contactformulier in of bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Welk type speeltoestel voor binnen zoekt u?

Ameco Playgrounds biedt u een uitgebreid aanbod aan, dat altijd een geschikt speeltoestel voor binnen bevat. Laat ons weten waaraan u reeds dacht. Wat voor toestel zoekt u om uw binnenspeeltuin mee uit te breiden? We sommen alvast enkele mogelijkheden voor u op:

  • Een pamperzone waar de allerkleinsten plezier kunnen maken en waar veel interactie tussen ouders en kind mogelijk is.
  • Een uitdagende glijbaan, die op elk gezicht een glimlach tovert. Geen speeltuin zonder glijbaan!
  • Een klimvulkaan die uren veilig klimplezier biedt.
  • Een sportzone waar kinderen naar hartenlust kunnen bewegen, rennen en sporten.
  • Een labyrint waar uw bezoekers de weg naar buiten moeten zoeken.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om meer dan één speeltoestel voor binnen toe te voegen. Zo kunt u een volledige klimzone of een combifuntoestel op maat laten ontwerpen. Zoekt u een bepaald speeltoestel binnen een specifiek thema? Vertel ons uw wensen en we realiseren het samen met u.

Laat ons een ontwerp voor u uittekenen

Onze deskundige medewerkers staan bekend om hun sterke ondersteuning en uitstekende klantenservice. Tijdens de ontwerpfase is het samen mee-denken over de beste oplossing voor uw indoor speeltuin. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u uw idee alvast met ons bespreken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. 

Kijk even rond op onze site en leer ons beter kennen.

U bereikt ons via + 32 (0) 15 768768 of via het contactformulier. Wij gaan liefst direct in contact met u om meer over onze projecten en onze ervaring met het maken binnenspeeltuinen te vertellen. 

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.

Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.

Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

 

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid