• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Reparatie indoorspeeltuin

Bent u op zoek naar een expert voor een reparatie aan uw indoorspeeltuin? Reken dan op Ameco Playgrounds. Wij zijn niet enkel toonaangevend producent van binnenspeeltuinen, maar bieden ook een uitgebreide naservice. Ook voor de reparatie van uw binnenspeeltuin kunt u rekenen op onze ervaring en knowhow.

Een greep uit onze speelstructuren

Meer informatie?

Bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Laat de reparatie van uw indoorspeeltuin uitvoeren door een vakmens

Een reparatie aan uw binnenspeeltuin wilt u natuurlijk het liefste vermijden. Daarom voert u op regelmatige tijdstippen het nodige onderhoud uit aan alle speeltoestellen. Echter, een indoorspeeltuin krijgt jaarlijks heel wat te verdragen door de honderden enthousiaste bezoekers. Het veelvuldige gebruik van de indoorspeeltuin leidt tot slijtage en gebreken, waardoor een reparatie uiteindelijk toch onvermijdelijk wordt. Gelukkig rekent u op onze expertise. Onze medewerkers zorgen voor een vakkundige herstelling van uw speeltoestellen, zodat deze weer snel gebruikt kunnen worden door uw gasten. Door de reparatie aan uw binnenspeeltuin over te laten aan ons, weet u bovendien dat deze blijft voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. Zo genieten uw bezoekers binnenkort weer zorgeloos van een unieke en plezierige beleving in uw speeltuin.

Schakel ons in voor de nodige reparaties

Als blijkt dat een reparatie aan een bepaald toestel in uw binnenspeeltuin onmogelijk of te kostelijk is, voorzien we u graag van een nieuw speelelement. We blijven immers op de eerste plaats een producent van speeltuinen. Daarom vindt u in ons aanbod een brede waaier aan mogelijkheden, en zelfs opties voor thematisering en maatwerk. Aarzel dus niet en schakel een expert van onze firma in voor de reparatie van uw indoorspeeltuin. Maak een afspraak door te bellen naar +32 (0) 15 768 768. Ook voor overige vragen over onze services en producten kunt u hier terecht.

 

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.
Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.
Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid