Laat een maatwerk ontwerp maken

Z

Eenvoudig te onderhouden

Stipte levering en opbouw

Bent op zoek naar de juiste partij waarbij u een recreatiepark kunt kopen? Neem dan eens contact op met Ameco Playgrounds. Wij ontwikkelen unieke speeltuinen, speelzones en kleine recreatieparken voor zowel indoor als outdoor gebruik.

Recreatiepark kopen? Dat kan bij Ameco Playgrounds

Bij Ameco Playgrounds kunt u een recreatiepark kopen dat voldoet aan alle Europese normen. Dit betekent dat de speeltuin of speelzone voldoet aan alleen veiligheidsnormen die de Europese Unie heeft opgesteld. Ameco Playgrounds biedt een breed assortiment aan standaard speelelementen en activiteiten voor kinderen. Mocht u iets anders wensen, dan kunnen wij voor u ook maatwerk leveren. Dit houdt in dat als u een recreatiepark op maat wilt kopen, wij in samenspraak met u een speeltoestel op maat ontwerpen en bouwen. Hierdoor heeft Ameco Playgrounds altijd een speeltoestel of recreatiepark dat bij uw wensen past!

Bent u nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig naar wat Ameco Playgrounds voor u kan betekenen? Neem dan contact op door te bellen naar +32 (0)15 768 768. Wij helpen u graag verder bij het kopen, ontwikkelen en de levering van uw recreatiepark. Het hoofdkantoor van Ameco Playgrounds is gevestigd op Industriepark 34 in Hulshout, België. Wij leveren producten in onder meer België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.