• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Prijs indoorspeeltuin

De prijs die u betaalt voor uw indoorspeeltuin bij Ameco Playgrounds is afhankelijk van het ontwerp dat u kiest. De prijs voor een volledig nieuwe binnenspeeltuin is uiteraard veel hoger dan de kostprijs voor slechts enkele nieuwe toestellen. Onze experts onderzoeken graag welk design aansluit bij uw wensen en welke prijs wij hiervoor rekenen. Lees verder en ontdek welke andere factoren de kostprijs van uw speeltuin beïnvloeden.

Een greep uit onze speelstructuren

Meer informatie?

Bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Welke factoren bepalen de prijs van uw indoorspeeltuin?

De prijs van een binnenspeeltuin is afhankelijk van verschillende factoren. Wilt u een volledige nieuwe indoorspeeltuin kopen of slechts enkele speelelementen toevoegen of vervangen? Kiest u voor onze standaard speelelementen? Of wenst u toestellen te laten ontwerpen in een specifiek thema? Al deze en andere factoren bepalen de prijs die u uiteindelijk betaalt voor uw indoorspeeltuin. Een andere belangrijke factor die de prijs van uw binnenspeeltuin beïnvloedt, is natuurlijk de kwaliteit. Bij Ameco Playgrounds ontvangt u enkel producten met een superieure prijs-kwaliteitverhouding. Met andere woorden, hier krijgt u waar voor uw geld. Al onze binnenspeeltuinen zijn immers onderhoudsvriendelijk, duurzaam én voldoen aan strenge normen. Zo voldoen de speeltoestellen aan de strengste nationale en Europese veiligheidsnormen. Dankzij de slimme ontwerpen, minimaliseren we bovendien de prijs die betaalt voor onderhoud aan uw indoorspeeltuin.

Vraag naar de kostprijs voor uw ontwerp

Bent u benieuwd naar de prijs die u bij Ameco Playgrounds betaalt voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw nieuwe binnenspeeltuin? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze deskundige medewerkers. Zij tekenen graag een ontwerp uit en voorzien u van een vrijblijvende offerte. Bel hiervoor naar +32 (0) 15 768 768

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.
Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.
Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid