Laat een maatwerk ontwerp maken

Z

Eenvoudig te onderhouden

Stipte levering en opbouw

Wanneer u een pamperzone wilt laten ontwerpen en bouwen en u bent nog op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat u daarbij kan helpen, dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Ameco Playgrounds staan wij graag voor u klaar. Als specialist in het fabriceren van speeltuinen, speelzones en componenten kunnen wij precies het product of de producten voor u ontwikkelen die u nodig heeft. Wilt u uw speeltuin uitbreiden met een speciale zone voor kleintjes? Of wilt u een geheel nieuwe zone laten bouwen? Wij helpen u graag!

Pamperzone laten ontwerpen en bouwen door de specialist

Natuurlijk is het leuk als ook de allerkleinsten in uw speelomgeving kunnen spelen. Een pamperzone is dan ook zeer geschikt voor kleintjes. Bij Ameco Playgrounds ontwerpen en bouwen wij voor jonge kinderen een uitdagende en leerrijke speelomgeving. Interactie met de ouders staat daarbij voorop, gezien kinderen op jonge leeftijd nog vooral heel veel leren van hun ouders. Aan de hand van verschillende methoden proberen wij dit te stimuleren. Spelen is dan ook niet alleen leuk, maar ook nog eens heel leerzaam!

Diverse mogelijkheden bij Ameco Playgrounds

Niet alleen kunnen wij een pamperzone bouwen en ontwerpen voor de allerkleinsten, ook maken wij diverse andere leuke en leerzame speelomgevingen voor kinderen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld het volgende aanbieden:

  • Een funhouse op maat;
  • Speeltoestellen aan de hand van een door u gekozen thema;
  • Diverse aanvullende componenten.

Wilt u hier meer informatie over? Wij staan u graag te woord wanneer u belt naar het volgende telefoonnummer: +32 (0) 15 768 768.