• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Ontwerpen binnenspeeltuin

Voor het ontwerpen van een nieuwe binnenspeeltuin doet u beroep op de uitgebreide knowhow van Ameco Playgrounds. Wij zijn de toonaangevende ontwerper en producent van binnenspeeltuinen in België en daarbuiten. Bij elk ontwerp combineren we uw wensen en onze kennis om een speeltuin met een unieke beleving te ontwikkelen. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Lees dan snel verder!

Een greep uit onze speelstructuren

Meer informatie?

Bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

De beleving staat altijd centraal bij het ontwerpen van uw binnenspeeltuin

Cruciaal bij het ontwerpen van een nieuwe binnenspeeltuin is de beleving, voor uzelf en uw bezoekers. Dat is dan ook altijd het uitgangspunt van onze ontwerpen: een leuke, educatieve en unieke beleving met veel speelplezier. Bij het ontwerpen van een binnenspeeltuin hebben we bovendien aandacht voor de interactie tussen ouders en kinderen en zorgen we dat uw bezoekers zich naar hartenlust kunnen uitleven. Hoe we dit concreet invullen, is afhankelijk van uw wensen. Wilt u een binnenspeeltuin kopen met een pamperzone voor de allerkleinsten? Of bent u eerder op zoek naar een funhouse of klimzone? Misschien wenst u een speeltuin te laten ontwerpen in een piraten- of junglethema? Wat ook uw wensen zijn, bij Ameco Playgrounds realiseren we ze graag.

Maak een afspraak met onze experts

Maak snel een afspraak met een van onze medewerkers om uw wensen te bespreken. Vervolgens tekenen wij een gepast ontwerp en stellen we een vrijblijvende offerte op met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U bereikt ons op het nummer +32 (0) 15 768 768. Ook voor overige vragen, kunt u terecht op dit nummer.
 

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.
Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.
Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid