Laat een maatwerk ontwerp maken

Z

Eenvoudig te onderhouden

Stipte levering en opbouw

Ontwerp voor een prachtige speeltuin laten maken

Wilt u een ontwerp voor een prachtige speeltuin laten maken en deze vervolgens laten bouwen door een echte specialist? Bij Ameco Playgrounds bent u aan het juiste adres. Wij zijn producent van indoor en oudoor recreatiecentra, speelzones en speeltuinen. De keuze uit speeltoestellen en componenten is zeer uitgebreid. Wij leveren maatwerk, wat betekent dat we naast standaard ontwerpen ook speeltuinen naar de wensen en specificaties van de klant bouwen. Dat kinderen veilig en naar hartenlust kunnen spelen: dát is ons doel. Een speeltuin ontwerpen? Dat doen we bij Ameco Playgrounds graag voor u!

Kies het ontwerp dat past bij uw idee van uw speeltuin en laat het geheel maken en bouwen door Ameco Playgrounds

Het ontwerpen van een speeltuin is iets dat we bij Ameco Playgrounds al jaren doen. Wij zijn dan ook internationaal fabrikant van diverse soorten speeltoestellen, speeltuinen en componenten. In ons ruime assortiment hebben wij diverse standaard projecten opgenomen. Wij ontwerpen deze standaard speeltuinen geheel volgens de Europese veiligheidsnormen en de strenge kwaliteitseisen die gelden. U kunt ons echter ook inschakelen voor een project op maat. Dan zorgen wij voor het ontwerp, het maken én het bouwen van de speeltuin van uw wens. In gespecialiseerde fabrieken worden deze producten vervaardigd. Heeft u een eigen ontwerp van uw speeltuin ontwikkeld? Dan kunt u dat uiteraard ook bij ons indienen. Wij maken en bouwen dan natuurlijk de speeltuin weer volgens de veiligheidsnormen en kwaliteitseisen.

De uitgebreide mogelijkheden van de specialist

Bij Ameco Playgrounds verrassen wij u graag met onze uitgebreide mogelijkheden. Zo kunnen wij u diverse producten aanbieden, waaronder:

  • Een funhouse;
  • Een pamperzone;
  • Een thematisatie;
  • Diverse componenten ter uitbreiding.

U geeft aan hoe u wilt dat uw speeltuin eruit komt te zien en welke componenten die speeltuin moet bevatten, wij zorgen ervoor dat wij de speeltuin ontwerpen die geheel bij uw wensen en eisen past.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Bij het ontwikkelen van elk product streven wij naar de optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Zelfs wanneer u ons wilt inzetten voor het ontwerpen, het maken én het bouwen van de speeltuin van uw wens, betaalt u dus nooit te veel. Wilt u een indoor speeltuin of outdoor speeltuin naar uw ontwerp door Ameco Playgrounds laten maken? Maar wilt u wat meer informatie ontvangen en bent u benieuwd naar voorbeelden? Op onze website vindt u alvast enkele voorbeelden. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +32 (0) 15 768 768. Wij zijn gevestigd in België, maar leveren ook in Nederland, Frankrijk en Duitsland.