• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Ontwerp speeltoestel

Het ontwerp van een leuk speeltoestel voor uw speeltuin of recreatiecentrum? Dat zit wel goed bij Ameco Playgrounds! Bij ons laat u een speeltuin of speeltoestel ontwerpen volgens uw wensen en specificaties. Lees verder en ontdek hoe wij uw speeltuin vormgeven.

Een greep uit onze speelstructuren

Meer informatie?

Bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Krijg een persoonlijk ontwerp voor uw speeltoestel

Voor een ontwerp van een nieuw speeltoestel, bent u bij ons op de juiste plek. Ameco Playgrounds ontwikkelde al speeltoestellen voor speeltuinen in België en het buitenland. Door onze klanten nauw te betrekken bij het een ontwerp van hun speeltoestel, zijn onze bestaande klanten zeer tevreden met onze realisaties. Misschien bent u wel de volgende die een speeltoestel kiest uit ons ruime aanbod? Laat bijvoorbeeld een speeltoestel maken helemaal in het thema van uw speeltuin. Of kies voor een educatief speeltoestel. Ook een leuke pamperzone die u helemaal naar uw hand zet behoort tot de mogelijkheden.

Kies voor het totaalplaatje bij Ameco Playgrounds

U rekent op ons voor het ontwerp van een speeltoestel, maar u schakelt ons net zo goed in voor het totaalplaatje van uw speeltuin. Daarbij zorgen wij voor het volgende:

  • Ontwerpen
  • Produceren
  • Opbouwen

Bij het maken van onze speeltoestellen worden steeds de strengste Europese normen gehanteerd om de veiligheid te garanderen. Wilt u meer weten over hoe het ontwerpen van uw speeltoestel in zijn werk gaat? Contacteer ons dan met al uw vragen. Bel daarvoor naar +32 (0)15 768 768.

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.
Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.
Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid