• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Leverancier indoorspeeltuin

Dé leverancier van een leuke, veilige en duurzame indoorspeeltuin in België, is Ameco Playgrounds. Wij realiseerden al heel wat binnenspeeltuinen in binnen- en buitenland waar bezoekers urenlang plezier beleven. Als ervaren leverancier garanderen we u een binnenspeeltuin die aansluit bij uw wensen en die een ultieme beleving biedt voor al uw bezoekers. Lees verder en ontdek wat van ons de meest geschikte leverancier maakt van uw nieuwe indoorspeeltuin.

Een greep uit onze klanten

 

Meer informatie?

Bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Waarom wij de beste leverancier zijn van uw indoorspeeltuin

Wanneer u kiest voor Ameco Playgrounds als leverancier en fabrikant van uw indoorspeeltuin, kunt u ervan op aan dat de toestellen veilig en van hoge kwaliteit zijn. Al onze toestellen voor uw binnenspeeltuin voldoen namelijk aan de Europese en nationale veiligheidseisen die aan ons als leverancier worden gesteld. Hierdoor weet u dus zeker dat wij als leverancier ervoor zorgen dat de kinderen in uw indoorspeeltuin onbezorgd en veilig kunnen spelen. Als ervaren leverancier en ontwerper, bieden we bovendien toestellen die ontworpen zijn om uw onderhoudskosten te minimaliseren. Ook dat maakt van ons de beste leverancier voor uw binnenspeeltuin.

Kies voor een speeltuin op maat

U kunt bij Ameco Playgrounds terecht voor speelcomponenten die op maat worden gemaakt voor in uw indoorspeeltuin. Wij kijken als leverancier samen met u aan de tekentafel naar de mogelijkheden van uw binnenspeeltuin. Hierbij houden we ook rekening met het thema ervan. Dit is mogelijk doordat we samenwerken met een gespecialiseerde fabriek in België. Tijdens de productie is er daarom nauw contact tussen ons, de fabriek en u als klant. Hierdoor krijgt u altijd uitgebreide informatie over de voortgang. Na de productie, worden uw speelelementen geplaatst door onze eigen installateurs, door een erkende dealer of, indien gewenst, door uzelf.

Maak een afspraak en vertel ons uw wensen

Wanneer u op zoek bent naar de juiste leverancier van uw indoorspeeltuin, neemt u contact op met Ameco Playgrounds. Wij kijken graag samen naar hoe we uw indoorspeeltuin goed kunnen inrichten en garanderen u goede service. U kunt contact opnemen door te bellen naar +32 (0)15 768 768. Dan maken we een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.  
 

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.
Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.
Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid