• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Leverancier indoorspeeltuin 

Dé leverancier van een leuke, veilige en duurzame indoorspeeltuin is Ameco Playgrounds. Als Belgische bedrijf realiseerden we al heel wat binnenspeeltuinen in binnen- en buitenland waar bezoekers urenlang plezier beleven.

Als ervaren ontwerper, fabrikant en leverancier garanderen we u een binnenspeeltuin die aansluit bij uw wensen en die een ultieme beleving biedt voor al uw bezoekers, groot en klein. We leveren trouwens meer dan een speelconstructie, bij ons gaat het om een beleving.

Een greep uit onze klanten

 

Meer informatie?

Vul het contactformulier in of bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Waarom wij de beste leverancier zijn van uw indoorspeeltuin

Wanneer u kiest voor Ameco Playgrounds als leverancier tevens fabrikant van uw indoorspeeltuin, kunt u ervan op aan dat de toestellen veilig zijn en van hoge kwaliteit. Al onze toestellen voor uw binnenspeeltuin voldoen namelijk aan de strengste Europese en nationale veiligheidseisen die aan ons als leverancier worden gesteld. Hierdoor weet u dus zeker dat wij als leverancier ervoor zorgen dat de kinderen in uw indoorspeeltuin onbezorgd en veilig kunnen spelen. Uit onze jarenlange ervaring weten we trouwens als de beste welke toestellen interessant zijn voor de spelwaarde maar ook de onderhoudskosten te minimaliseren. Ook dat maakt van ons de beste leverancier voor uw binnenspeeltuin.

Kies voor een speeltuin op maat

U kunt bij Ameco Playgrounds terecht voor alle elementen voor in uw indoorspeeltuin. Wij kijken als leverancier samen met u aan de tekentafel naar de mogelijkheden van uw binnenspeeltuin. Hierbij houden we ook rekening met het thema ervan en met uw ideeën die u ook meebrengt. Dit is mogelijk doordat we produceren in onze eigen fabriek in België. Tijdens de productie is er daarom nauw contact tussen ons, de fabriek en u als klant. Hierdoor krijgt u altijd uitgebreide informatie over de voortgang.
Na de productie, worden uw speelelementen geplaatst door onze eigen installateurs. Het kan ook door een erkende dealer of, indien gewenst, door uzelf.

Maak een afspraak en vertel ons uw wensen

Onze deskundige medewerkers staan bekend om hun sterke ondersteuning en uitstekende klantenservice. Tijdens de ontwerpfase is het samen mee-denken over de beste oplossing voor uw indoor speeltuin. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u uw idee alvast met ons bespreken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. 

Kijk even rond op onze site en leer ons beter kennen.

U bereikt ons via + 32 (0) 15 768768 of via het contactformulier. Wij gaan liefst direct in contact met u om meer over onze projecten en onze ervaring met het maken binnenspeeltuinen te vertellen.

eer u op zoek bent naar de juiste leverancier van uw indoorspeeltuin, neemt u contact op met Ameco Playgrounds. Wij kijken graag samen naar hoe we uw indoorspeeltuin goed kunnen inrichten en garanderen u goede service. U kunt contact opnemen door te bellen naar +32 (0)15 768 768. Dan maken we een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.  
 

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.

Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.

Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

 

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid