Laat een maatwerk ontwerp maken

Z

Eenvoudig te onderhouden

Stipte levering en opbouw

Een betrouwbare en goede leverancier van indoor speeltoestellen: zo kunt u Ameco Playgrounds zeker omschrijven. Ameco Playgrounds is al jarenlang dé leverancier van binnenspeeltuin inrichting. Ze zijn niet alleen leverancier van indoor speeltoestellen, maar bieden ook een complete indoorspeeltuin. Van grote funhouses tot aan kleine pamperzones. Welke indeling voor uw speeltuin heeft u in gedachten?

Ameco Playgrounds: dé leverancier van indoor speeltoestellen

Wanneer u kiest voor Ameco Playgrounds als leverancier van uw indoor speeltoestellen, kunt u ervan op aan dat de speeltoestellen veilig en van hoge kwaliteit zijn. Al onze speeltoestellen voor uw binnenspeeltuin voldoen namelijk aan de Europese en land gebonden veiligheidseisen die aan ons als leverancier worden gesteld. Hierdoor weet u dus zeker dat wij als leverancier ervoor zorgen dat de kinderen in uw indoorspeeltuin onbezorgd en veilig kunnen spelen. U heeft bij ons de keuze uit een funhouse of pamperzone; die volledig naar wens samen zijn te stellen. Het unieke ontwerp kan altijd uitgebreid worden met diverse componenten en in tal van thema’s. Bent u eigenaar van een funhouse, maar wilt u deze uitdagender maken of vernieuwen? Ook dan raden we u aan om componenten aan te schaffen. Gezamenlijk bekijken we hoe we uw speeltuin kunnen verbeteren.

Maatwerk voor uw binnenspeeltuin

U kunt bij een leverancier als Ameco Playgrounds ook terecht voor indoor speeltoestellen die op maat worden gemaakt voor in uw indoorspeeltuin. Wij kijken als leverancier samen met u aan de tekentafel naar de mogelijkheden van uw binnenspeeltuin. Hierbij houden we ook rekening met thematiek van uw binnenspeeltuin. Dit is mogelijk doordat we samenwerken met een gespecialiseerde fabriek in België. Tijdens de productie is er daarom nauw contact tussen ons, de fabriek en u als klant. Hierdoor krijgt u altijd uitgebreide informatie over de voortgang. Is uw apparaat klaar in de fabriek? Dan wordt deze geplaatst door onze eigen installateurs, door een erkend dealer of, indien gewenst, door uzelf.

Gegarandeerde goede service

Wanneer u op zoek bent naar de juiste leverancier van indoor speeltoestellen voor uw binnenspeeltuin, neemt u contact op met Ameco Playgrounds. Wij kijken graag samen naar hoe we uw indoorspeeltuin goed kunnen inrichten en garanderen we u goede service. U kunt contact opnemen door te bellen naar +32 (0)15 768 768. U vindt ons hoofkantoor in Hulshout, België. Vanuit daar leveren we naar landen als Nederland, Duitsland en Frankrijk. Ook kunnen wij uw speeltoestellen monteren en garanderen wij een stipte oplevering van uw speeltoestellen of speeltuin.

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag: Gesloten