Laat een maatwerk ontwerp maken

Z

Eenvoudig te onderhouden

Stipte levering en opbouw

Voor de inrichting van een indoor speeltuin kunt u gebruik maken van de producten en service van Ameco Playgrounds. Wij zijn een internationale leverancier van speelzones, speeltuinen en recreatiecentra. Deze worden door ons zelf ontwikkeld en in een gespecialiseerde fabriek geproduceerd. Wij kunnen u dus uitstekend van dienst zijn wanneer u een binnenspeeltuin of speelplein wilt starten en hiervoor een passende inrichting nodig heeft.

Inrichting van uw speeltuin: standaard en op maat ontwerp

Ameco Playgrounds biedt een ruime keuze aan speeltoestellen, speelcomponenten en activiteiten. We hebben een breed standaard assortiment, maar bieden ook de mogelijkheid om de inrichting van uw speelplein of speeltuin op maat te maken. Doordat we alles produceren in een gespecialiseerde fabriek in België kunnen we hier makkelijk aanpassingen in maken.

Wij leveren dus complete door ons ontworpen recreatiecentra, speelzones en speeltuinen. Maar daarnaast kunt u dus ook uw eigen ontwerp laten bouwen. Wij hebben alles in huis voor de inrichting van een indoor speeltuin die aan uw specifieke wensen voldoet. Onze toestellen en componenten worden volgens Europese en land gebonden veiligheidsnormen geproduceerd. Daarnaast hanteren wij zelf strenge veiligheidseisen. U betaalt voor de inrichting van bijvoorbeeld een indoor speeltuin een optimale prijs voor hoge kwaliteit.

Greep uit het assortiment

Wanneer u een binnenspeeltuin gaat starten, kunnen we u ook advies geven over de thematiek en optimale inrichting van uw indoor speeltuin of speelplein. Hierdoor kunt u door middel van de inrichting een echte belevenis creëren in uw binnenspeeltuin. Wij leveren voor de inrichting van uw nog te starten binnenspeeltuin onder andere:

Bent u nieuwsgierig naar eerder projecten die Ameco Playgrounds heeft gerealiseerd, kijk dan op deze pagina. Daar vindt u een uitgebreid overzicht van eerdere realisaties.

Onze producten

U kunt de inrichting van een binnenspeeltuin of speelplein absoluut overlaten aan de expertise van Ameco. Op deze website vindt u meer informatie over de producten die wij kunnen leveren. Wij horen graag waarmee wij u van dienst kunnen zijn. U kunt contact met ons opnemen via +32 (0)15 768 768. U vindt ons hoofdkantoor in Hulshout, België. Vanuit dit kantoor leveren de inrichting van een binnenspeeltuin naar Frankrijk, Duitsland en Nederland. Ook kunt u ons inschakelen bij het monteren van de inrichting van uw binnenspeeltuin. Wanneer u bij ons bestelt, is stipte oplevering en goede service gegarandeerd.  Dat is natuurlijk ideaal wanneer u een binnenspeeltuin gaat starten. Kortom: samen vinden we de veiligste en passende inrichting voor uw speeltuin!