• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Inrichting indoorspeeltuin

Voor de inrichting van uw indoorspeeltuin loont het om beroep te doen op een ervaren partner. Bij Ameco Playgrounds zit een jarenlang ervaring in het ontwerpen en bouwen van binnenspeeltuinen; een ervaring waarop u kunt bouwen. We zitten graag met u samen om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Een greep uit onze speelstructuren

Meer informatie?

Bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Inrichting op maat voor uw indoorspeeltuin

Het is belangrijk om voldoende stil te staan bij de inrichting als u een binnenspeeltuin wilt openen. De inrichting is namelijk een bepalende factor voor de beleving van uw bezoekers. U wilt dat bezoekers de ruimte hebben om zich helemaal uit te leven en dat er voldoende variatie is in de verschillende speeltoestellen en componenten. Het is ook cruciaal dat de inrichting van uw indoorspeeltuin interactie tussen de kinderen en de ouders toelaat. Al dit en meer wordt meegenomen in het ontwerp dat Ameco Playgrounds voor u maakt. Om een inrichting op te stellen voor uw indoorspeeltuin bundelen we graag uw ideeën met onze knowhow en expertise. Zo weet u zeker dat u een ontwerp ontvangt dat aansluit op uw wensen en uw bezoekers een geweldige ervaring bezorgt.

Verschillende mogelijkheden voor de inrichting van uw binnenspeeltuin

Voor de inrichting van uw speeltuin, heeft u een ruime keuze uit de verschillende componenten in ons aanbod. Zo is het mogelijk om de inrichting van de binnenspeeltuin te realiseren binnen het thema van uw keuze. We kunnen ook een pamperzone ontwerpen voor de allerkleinste bezoekers of een heus funhouse voor u uittekenen en bouwen. Dit zijn slechts enkele opties die we in overleg met u kunnen realiseren.

Welke inrichting mogen we voor uw indoorspeeltuin realiseren?

Vertel ons uw wensen voor de inrichting van uw binnenspeeltuin. Dan vertellen we u wat mogelijk is en leidt tot de beste beleving bij uw bezoekers. Maak snel een afspraak met onze experts. Bel hiervoor naar het nummer +32 (0)15 768 768.

 

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.
Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.
Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid