• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Indoorspeeltuin bouwen

Laat uw nieuwe indoorspeeltuin bouwen door dé specialist van België. Ameco Playgrounds ontwierp reeds honderden binnenspeeltuinen op maat voor bedrijven en recreatieparken in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Bouw op onze expertise en ontdek wat voor speeltuin we kunnen ontwerpen om uw bezoekers de ultieme beleving te bezorgen.

Een greep uit onze speelstructuren

Meer informatie?

Bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Laat ons uw indoorspeeltuin bouwen voor een ultieme beleving

Als u uw indoorspeeltuin laat bouwen door Ameco Playgrounds starten we steeds met een gesprek om uw wensen te bespreken. We geloven dan ook in een nauwe samenwerking waar we uw ideeën bundelen met onze knowhow om unieke creaties te ontwerpen die aansluiten bij uw verwachtingen en het thema van uw speeltuin. De beleving voor uw bezoekers staat daarbij natuurlijk centraal. Elke indoorspeeltuin die we ontwerpen en bouwen, biedt urenlang plezier, interactie tussen ouders en kinderen en een educatieve inslag. Natuurlijk werken we hiervoor enkel met de beste materialen en bouwen we uw indoorspeeltuin volgens de strengste Europese veiligheidsnormen. Dankzij onze slimme ontwerpen en kwalitatieve materialen, profiteert u bovendien van minimale onderhoudskosten.

Bekijk onze realisaties en maak een afspraak

Laat een veilige, duurzame en leuke indoorspeeltuin bouwen door de specialisten van Ameco Playgrounds. Bekijk alvast onze eerdere realisaties voor inspiratie en maak een afspraak. We luisteren graag naar uw wensen. Bel hiervoor naar +32 (0)15 768 768, dan plannen we spoedig een gesprek met u in.
 

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.
Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.
Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid