Indoor speeltuin toestellen

Bekijk wat we voor jou kunnen doen

Laat een maatwerk ontwerp maken

Z

Eenvoudig te onderhouden

Stipte levering en opbouw

Voor de beste indoor speeltuin toestellen en diverse materialen kunt u uitstekend terecht bij Ameco Playgrounds. Bij ons vindt u een zeer ruim assortiment aan speeltoestellen en componenten. Daarnaast vindt u uitsluitend speeltoestellen die volledig voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen en kwaliteitsnormen. Wilt u dus een indoor speeltuin kopen, bijvoorbeeld omdat u een eigen recreatiecentrum of binnenspeeltuin wilt starten? Neem dan eens een kijkje op onze uitgebreide website en doe alvast wat ideeën op. Een fijne plek creëren voor kinderen om heerlijk en naar hartenlust te spelen, daar helpen we bij Ameco Playgrounds graag aan mee!

Indoor speeltuin toestellen en bijbehorende materialen kopen bij de specialist

Lang niet altijd is het mooi weer om buiten te spelen. Toch is het fijn als kinderen wel kunnen spelen. Een binnenspeeltuin, ook wel indoor speeltuin genoemd, biedt dan dé uitkomst. Wilt u zo’n indoor speeltuin starten, dan heeft u daarvoor uiteraard de juiste toestellen en materialen nodig. Die vindt u bij Ameco Playgrounds. Wij bieden een zeer ruim assortiment aan indoor speeltuin toestellen en bijbehorende materialen, die u gemakkelijk van over de hele wereld bij ons kunt kopen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Een gethematiseerd ontwerp (bij elkaar passende modellen voor een samenhangende speelzone);
  • Een funhouse in allerlei maten en variaties;
  • Een pamperzone voor kleine kinderen;
  • Verschillende toevoegingen.

Vragen? Neem contact op met Ameco Playgrounds

Een indoor speeltuin helemaal naar eigen idee laten ontwerpen is natuurlijk wel zo leuk. Met de indoor speeltuin toestellen en materialen die u bij ons kunt kopen is het allemaal mogelijk. Zo kiest u de speeltoestellen, de kleuren, de stijlen en de thema’s en zorgen wij dat het geheel naar wens wordt gemaakt. Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord wanneer u belt naar +32 (0) 15 768 768.