Laat een maatwerk ontwerp maken

Z

Eenvoudig te onderhouden

Stipte levering en opbouw

Wilt u indoor speeltoestellen kopen en bent u op zoek naar de juiste partner met scherpe prijzen? Neem dan eens contact op met Ameco Playgrounds. Wij zijn een internationale fabrikant van outdoor en indoor speeltoestellen, speeltuinen en andere componenten.

Een uitgebreid assortiment van indoor en outdoor speeltoestellen

Wanneer u indoor speeltoestellen wilt kopen, heeft u uitgebreide keuze uit ons assortimenten op zowel het gebied van prijzen als de grootte. Al onze speeltoestellen voldoen aan de Europese- en land specifieke veiligheidsnormen. Hierdoor weet u zeker dat uw toestel veilig is voor de kinderen die erop willen spelen.

Naast het standaard assortiment staat Ameco Playgrounds bekend om zijn maatwerk op het gebied van outdoor en indoorspeeltoestellen. Dit houdt in dat wij in samenwerking met u altijd een speeltoestel op maat kunnen ontwerpen. Het is mogelijk om op maatgemaakte indoor en outdoor speeltoestellen te leveren tegen goede prijzen, omdat wij werken met een gespecialiseerde fabriek in België. De productie verloopt hierdoor vlot en in samenwerking met de projectverantwoordelijke.

Minimale onderhouds- en service kosten

De prijzen voor deze indoor of outdoor speeltoestellen zijn afhankelijk van het ontwerp en worden duidelijk weergegeven in onze offerte. Wanneer u een speeltoestel bij ons komt kopen kunt u ervan uitgaan dat er sprake is van een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast zijn onze toestellen zeer veilig en heeft u minimale onderhouds- en servicekosten. Hierdoor weet u zeker dat u juiste partner met scherpe prijzen voor speeltoestellen hebt ingeschakeld.

Een echte beleving

Wanneer u indoor of outdoor speeltoestellen gaat kopen bij Ameco Playgrounds, zult u snel merken dat beleving bij ons centraal staat. Het gaat dan niet alleen over de beleving voor kinderen die gebruik maken van uw indoor speeltoestellen. Maar ook beleving voor u als klant. Wij zien de manier waarop we samen met u een project creëren namelijk als een beleving. En wij willen u de ultieme beleving bieden. Wilt u deze beleving beleven en indoor of outdoor speeltoestellen kopen tegen de juiste prijzen? Bel dan naar Ameco Playgrounds via +32 (0)15 768 768. We helpen u namelijk graag met het uitkiezen of ontwerpen van de speeltoestellen.