• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Indoor speelstructuur

Bent u op zoek naar de professional op het gebied van een indoor speelstructuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Ameco Playgrounds zijn wij dé expert wat betreft de ultieme speelbeleving voor kinderen van alle leeftijden. Uitdagende klimvulkanen, uitgebreide apenkooien, dubbele glijbanen: geen enkel project gaat ons te boven!

Een greep uit onze klanten

 

Meer informatie?

Bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Laat u verrassen met een indoor speelstructuur

Een indoor speeltuin is natuurlijk niet compleet zonder een aanbod aan diverse structuren. Wij hebben jarenlange ervaring met het verwezenlijken van de leukste binnenspeeltuinen voor jong en oud. U zit bij ons goed voor bijvoorbeeld:

  • Een Funhouse
  • Een Pamperzone
  • Thematisatie
  • Componenten ter uitbreiding

Binnen deze categorieën vindt u een wereld aan indoor speeltoestellen, zoals ballenbakken en toestellen voor peuters. Elke speelstructuur die u nodig heeft voor het starten van een indoorspeeltuin vindt u bij ons. Door de ruime keuze aan speeltoestellen die wij hebben voor indoorspeeltuinen, begrijpen we dat u soms wel wat advies kunt gebruiken. Onze deskundige medewerkers vertellen u dan ook graag meer over alle producten en opties in een persoonlijk gesprek. Maak uw wensen en eisen aan ons kenbaar en wij zorgen ervoor dat deze gerealiseerd worden.

Laat uw indoorspeeltuin op maat door ons maken

Bent u benieuwd geraakt naar wat wij voor u kunnen waarmaken? Waar wacht u dan nog op, neem contact met ons op! Tijdens de gemaakte afspraak laten wij u graag zien welke speelse projecten wij eerder al hebben mogen realiseren. Voor het maken van een afspraak of meer informatie over een indoor speelstructuur voor uw kinder indoorspeeltuin bereikt u ons op + 32 (0) 15 768768.

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.
Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.
Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid