Laat een maatwerk ontwerp maken

Z

Eenvoudig te onderhouden

Stipte levering en opbouw

Een gebouw vol met indoor klimtoestellen. Het is de ideale plek voor kinderen om lekker uit te razen en natuurlijk te spelen. Een populair klimtoestel is de klimmuur en dat is een van de vele indoor klimtoestellen die u kunt bestellen bij Ameco Playgrounds. Wij zijn een internationale fabrikant van onder andere indoor klimtoestellen, complete speeltuinen en componenten.

Een breed assortiment van indoor klimtoestellen

De klimmuur is een van de vele klimtoestellen die Ameco Playgrounds verkoopt voor indoor speeltuinen. Een klimmuur  is een hoge muur waarbij het voor het kinderen uitdagend is om de top te bereiken. Wanneer u een klimmuur bij Ameco Playgrounds bestelt, voldoet deze altijd aan de Europese en land gebonden veiligheidsnormen. Daarnaast hanteren wij zelf ook strenge kwaliteitsnormen. Door deze combinatie kunnen de kinderen zich veilig uitleven op de indoor klimtoestellen.

Indoor klimtoestellen op maat

Naast de klimmuur verkoopt Ameco Playgrounds ook speeltoestellen op maat. Deze kunnen wij precies naar uw smaak of idee ontwerpen en produceren. Hiervoor hebben we een nauwe samenwerking met een gespecialiseerde fabriek in België. Ons hoofkantoor is ook gevestigd in België, maar we leveren toestellen voor verschillende landen, waaronder Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Kies voor de optimale prijs-kwaliteitsverhouding

Wanneer u indoor klimtoestellen bij Ameco Playgrounds bestelt, kiest u voor de optimale prijs-kwaliteitsverhouding en uitstekende service. Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact op door te bellen naar +32 (0)15 768 768.