• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Glijbaan binnenspeeltuin

Voor het ontwerpen en fabriceren van een nieuwe glijbaan voor uw binnenspeeltuin doet u beroep op de specialist in indoorspeeltuinen: Ameco Playgrounds. Bij ons kunt u terecht voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van verschillende speelelementen voor binnenspeeltuinen. Onze realisaties zorgden reeds voor veel plezier bij jong en oud in België, Nederland en Duitsland!

Een greep uit onze speelstructuren

Meer informatie?

Bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Kies voor een glijbaan op maat van uw binnenspeeltuin

Een leuke glijbaan is een onmisbaar onderdeel van elke binnenspeeltuin. Heeft uw speeltuin er nog geen? Of is de oude glijbaan toe aan vervanging? Dan ontwerpen onze specialisten met plezier een nieuwe glijbaan voor uw binnenspeeltuin. Daarbij houden we rekening met uw wensen, het thema van uw speeltuin, maar uiteraard ook de beleving voor de kinderen. Ameco Playgrounds produceert immers nooit standaardproducten, maar ontwerpt altijd een glijbaan of andere speelelementen op maat voor uw park. Elke glijbaan voldoet bovendien aan de strengste Europese veiligheidsnormen en is zo ontworpen om uw onderhoudskosten te minimaliseren.

Bel ons om uw wensen te bespreken tijdens een afspraak

We bespreken graag de mogelijkheden voor het ontwerpen van een glijbaan op maat voor uw bedrijf en horen graag wat uw wensen en verachtingen zijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en offerte via het telefoonnummer +32 (0) 15 768 768. Ook voor de na-service van uw speelcomponenten mag u steeds een beroep doen op onze excellente service!
 

 

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.
Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.
Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid