• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Funhouse kopen

Wilt u een funhouse kopen om een nieuwe speeltuin of speelzone in te richten of omdat u uw bestaande recreatiecentrum wilt uitbreiden? Bij Ameco Playgrounds zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Als internationale fabrikant van speeltoestellen en speeltuinen bieden wij totaaloplossingen, maar produceren we ook maatwerk. Zo luisteren we naar uw ideeën voor een funhouse dat aansluit bij uw wensen. Optimaal speelplezier realiseren we bij Ameco Playgrounds!

Een greep uit onze klanten

 

Meer informatie?

Bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Een funhouse met een uniek design kopen

Een funhouse is een speelzone waarin kinderen heerlijk kunnen spelen op allerlei speeltoestellen. Denk bijvoorbeeld aan klim- en klauterrekken, glijbanen, ballenbakken, klimtorens, blokkenzones, voetbalzones en diverse andere speelmogelijkheden. Bij Ameco Playgrounds kunt u een funhouse in allerlei maten en variaties kopen. Maar we kunnen ook een funhouse met een uniek design voor u realiseren. Zo bepaalt u zelf welke speelelementen opgenomen worden en ontvangt u een uniek ontwerp waar u en wij trots op kunnen zijn!

Kies voor superieure kwaliteit

Een funhouse kopen is natuurlijk een flinke investering waar u het liefst nog jaren van geniet. Bij Ameco Playgrounds profiteert u van een uitstekende prijs-kwaliteitgarantie. Dat betekent dat u altijd een aantrekkelijke prijs betaalt voor een uitstekend en hoogwaardig product. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden van Ameco Playgrounds? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij zijn gemakkelijk telefonisch te bereiken via +32 (0) 15 768 768. Onze medewerkers spreken graag samen met u uw wensen en eisen door. 
 

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.
Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.
Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid