Laat een maatwerk ontwerp maken

Z

Eenvoudig te onderhouden

Stipte levering en opbouw

Een blokkenzone is een fantastische aanvulling op uw speeltuin, speelzone of recreatiecentrum. Maar waar vindt u een specialist die u kan helpen deze blokkenzone te realiseren? Ameco Playgrounds is de naam! Wij vervaardigen al jaren speeltoestellen, componenten en complete speeltuinen van uitstekende kwaliteit. Deze speeltoestellen en componenten voldoen daarbij altijd aan de Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. Benieuwd naar ons aanbod? Neem eens een kijkje op de website!

Blokkenzone: goed voor ontwikkeling ruimtelijk inzicht en samenwerken

Waarom zou u uw speeltuin of speelzone aanvullen met een blokkenzone? Bij Ameco Playgrounds leggen wij het u graag uit. Zo draagt het spelen met blokken bij aan het ruimtelijk inzicht van kinderen. Daarnaast leren ze beter samen te werken wanneer ze samen met blokken een bouwwerk gaan bouwen. Zo is het niet alleen leuk om met blokken te spelen, maar is het ook nog eens zeer educatief. Bij Ameco Playgrounds dragen alle speeltoestellen bij aan de ontwikkeling van het kind. We zorgen dat ze genoeg bewegen en ze hun energie kwijt kunnen, maar ook dat ze spelenderwijs leren.

Vernieuwende en frisse ideeën

Bij Ameco Playgrounds bedenken wij altijd weer iets nieuws. Wij staan bekend om onze innovatieve instelling. Omdat wij ieder project perfect willen laten slagen, zorgen wij er altijd voor dat we met vernieuwende en frisse ideeën komen. Heeft u zelf leuke ideeën? Dan kunt u die natuurlijk aandragen. Wij proberen ze altijd te realiseren. Vragen? Stel ze telefonisch via het nummer +32 (0) 15 768 768.