• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Binnenspeeltuin kopen

Wanneer u erover denkt om een binnenspeeltuin te kopen, kunt u uitstekend terecht bij Ameco Playgrounds. Ameco Playgrounds is een internationale leverancier die speeltoestellen, speeltuinen en speelzones ontwerpt en verkoopt. Als u een indoorspeeltuin wilt kopen, maken wij er een die perfect aansluit op uw wensen en het thema van uw speeltuin. Dit komt doordat we een enorm breed assortiment van speeltoestellen hebben en de speeltoestellen en speeltuinen op maat maken. Dit is mogelijk doordat we alle producten zelf ontwikkelen en in een gespecialiseerde fabriek produceren.

Een greep uit onze speelstructuren

Meer informatie?

Bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Een veilige en onderhoudsvriendelijke binnenspeeltuin kopen doet u hier

Bij Ameco Playgrounds hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom kunnen we u garanderen dat wanneer u een binnenspeeltuin bij ons komt kopen, deze altijd voldoet aan alle veiligheidsnormen en kwaliteitseisen. Deze veiligheidsnormen zijn opgesteld door de Europese Unie en zorgen ervoor dat uw speeltoestel veilig is voor kinderen. Daarnaast kunt u, wanneer u een indoorpeeltuin komt kopen bij Ameco Playgrounds, rekenen op minimale service– en onderhoudskosten en een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit. Dit dankzij het slimme ontwerp en de uitstekende kwaliteit van de materialen die we gebruiken. Als u een indoorspeeltuin wilt kopen, is er dus geen betere partner dan wij!

Contacteer ons als u een indoorspeeltuin wilt kopen

Wilt u een binnenspeeltuin kopen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer: +32 (0)15 768 768. Wij helpen u graag met ontwerpen en produceren van uw gewenste speeltuin. Bedrijven uit België, Nederland, Frankrijk en Duitsland kunnen bij ons een binnenspeeltuin op maat kopen. U kunt bij ons terecht voor het kopen van een indoorspeeltuin. Wilt u wat voorbeelden bekijken van eerdere toestellen? Bekijk dan de realisaties op onze website om inspiratie op te doen. 
 

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.
Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.
Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid