• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Binnenspeeltuin kopen 

Wanneer u erover denkt om een binnenspeeltuin te kopen, kunt u zeker terecht bij Ameco Playgrounds. Ameco Playgrounds is een internationale leverancier die speeltoestellen, speeltuinen en speelzones ontwerpt en verkoopt. Als u een indoorspeeltuin wil kopen, maken wij er één die perfect aansluit op uw wensen en het thema van uw speeltuin. Dit komt doordat we een enorm breed assortiment van speeltoestellen hebben en de speeltoestellen en speeltuinen op maat maken. We ontwikkelen alle producten zelf in onze eigen atelier en bouwen in onze eigen gespecialiseerde fabriek. Ook uw speeltuin tekenen we volledig voor u uit, volgens de afmetingen en de wensen binnen de beschikbare ruimte, volgens de geldende voorschriften en veiligheidsregels.

Ons doel: zo veel mogelijk speelplezier voor groot en klein.

 

 

 

Een greep uit onze klanten

 

Meer informatie?

Vul het contactformulier in of bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Een veilige en onderhoudsvriendelijke binnenspeeltuin kopen doet u hier

Bij Ameco Playgrounds hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan. Het gaat tenslotte om speelconstructies voor kinderen. Daarom kunnen we u garanderen dat uw binnenspeeltuin altijd voldoet aan alle geldende veiligheidsnormen en kwaliteitseisen. De normen zijn opgesteld door de Europese Unie en zorgen ervoor datum speeltuin veilig is voor kinderen. Daarnaast kunt u rekenen op minimale service– en onderhoudskosten en de beste verhouding prijs/kwaliteit. Dit dankzij het slimme ontwerp door eigen mensen en de uitstekende kwaliteit van de materialen die we gebruiken.

Als u een indoorspeeltuin wilt kopen, is er dus geen betere partner dan Ameco Playgrounds!

Contacteer ons dus om een indoorspeeltuin wilt kopen

Onze deskundige medewerkers staan bekend om hun sterke ondersteuning en uitstekende klantenservice. Tijdens de ontwerpfase is het samen mee-denken over de beste oplossing voor uw indoor speeltuin. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u uw idee alvast met ons bespreken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. 

Kijk even rond op onze site en leer ons beter kennen.

U bereikt ons via + 32 (0) 15 768768 of via het contactformulier. Wij gaan liefst direct in contact met u om meer over onze projecten en onze ervaring met het maken binnenspeeltuinen te vertellen.

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.

Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.

Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

 

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid