• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Binnenspeeltuin bouwen

Uw binnenspeeltuin laat u best ontwerpen en bouwen door een ervaren leverancier of producent. Doe daarom beroep op Ameco Playgrounds, dé producent van speeltuinen in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland en ver daarbuiten!

Bij ons ontvangt u steeds een uitstekende maar vooral persoonlijke service waardoor u eigenlijk gaat bouwen met onze ruime expertise.

Bij ons geen bouwpakketten of speeltuinen die je overal ziet: elke speeltuin krijgt zijn eigen ontwerp en is uniek. Op die manier maakt u ook het verschil met de parken in de buurt.

 

Een greep uit onze klanten

Laat ons uw leuke en veilige binnenspeeltuin ontwikkelen en bouwen 

Het bouwen van een binnenspeeltuin is een aardige klus waar heel wat gespecialiseerde kennis aan te pas komt. Het begint namelijk allemaal met uw verwachtingen en de locatie, de afmetingen, de integratie binnen de rest van uw concept en dergelijke. 

Gelukkig kunt u bij Ameco Playgrounds steeds bouwen op onze ervaring. Als u een binnenspeeltuin wilt laten bouwen, begeleiden we u van begin tot eind. En allemaal met onze eigen mensen. We zitten dus graag met u samen om uw leuke binnenspeeltuin te ontwerpen. Daarbij gaat alle aandacht naar de beleving van de kinderen maar ook van de begeleidende (groot-)ouders in uw speeltuin.

Voor de ontwerpen en de bouw werken we met onze eigen productieafdeling. Daarbij profiteert u steeds van uitstekende kwaliteit, die voldoet aan alle Europese normen inzake de veiligheid, maar ook van minimale onderhoudskosten. Vervolgens zorgen onze gespecialiseerde installateurs ook voor de opbouw van uw indoor speeltuin waarbij u een stipte oplevering geniet.

 

Neem dus zeker contact met ons op 

Onze deskundige medewerkers staan bekend om hun sterke ondersteuning en uitstekende klantenservice. Tijdens de ontwerpfase is het samen mee-denken over de beste oplossing voor uw indoor speeltuin. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u uw idee alvast met ons bespreken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.  

Kijk even rond op onze site en leer ons beter kennen.

U bereikt ons via + 32 (0) 15 768768 of via het contactformulier. Wij gaan liefst direct in contact met u om meer over onze projecten en onze ervaring met het maken binnenspeeltuinen te vertellen.

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.

Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.

Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

 Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.