• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Binnenspeeltuin bouwen

Laat de nieuwe binnenspeeltuin van uw bedrijf bouwen door een ervaren producten. Doe daarom beroep op Ameco Playgrounds, dé producent van speeltuinen in België, Nederland en Duitsland! Bij ons ontvangt u steeds een uitstekende service en kunt u bouwen op onze ruime expertise.

Een greep uit onze klanten

 

Meer informatie?

Bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Laat ons uw leuke en veilige binnenspeeltuin bouwen

Het bouwen van een binnenspeeltuin is een aardige klus waar heel wat gespecialiseerde kennis aan te pas komt. Gelukkig kunt u bij Ameco Playgrounds steeds bouwen op onze ervaring. Als u een binnenspeeltuin wilt laten bouwen, begeleiden we u van begin tot eind. We zitten graag met u samen om een leuke binnenspeeltuin te ontwerpen, die voldoet aan uw eisen. Daarbij hebben we veel aandacht voor de beleving van de kinderen én de ouders in uw speeltuin. Vervolgens starten we met het bouwen van de verschillende componenten van de binnenspeeltuin. Daarbij profiteert u steeds van uitstekende kwaliteit, die voldoet aan alle Europese normen inzake de veiligheid, en leidt tot minimale onderhoudskosten. Vervolgens zorgen onze gespecialiseerde installateurs ook voor de opbouw van uw indoor speeltuin waarbij u een stipte oplevering geniet!

Neem snel contact met ons op

Laat uw nieuwe binnenspeeltuin ontwerpen en bouwen door de specialisten van Ameco Playgrounds. Bel ons op het nummer +32 (0) 15 768 768 en maak een afspraak om uw wensen te bespreken. Dan realiseren wij binnenkort uw binnenspeeltuin waar jong en oud urenlang plezier beleven! 

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.
Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.
Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid