• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Ballenbad kopen

Wilt u een ballenbad kopen als onderdeel van uw binnenspeeltuin? Doe dan beroep op de expertise van Ameco Playgrounds. Wij zijn een ervaren fabrikant van professionele binnenspeeltuinen Bij ons kunt u terecht voor zowel volledige recreatieparken, als voor losse componenten. Lees verder en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Een greep uit onze speelstructuren

Meer informatie?

Bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Een veilig en leuk ballenbad kopen bij de specialist

Een ballenbad kopen is een goed idee als u een indoor speeltuin hebt of wilt laten bouwen. Een ballenbad is een populaire attractie bij grote en kleine kinderen en zorgt voor uren vermaak. Bij Ameco Playgrounds weten we als geen ander wat kinderen kan bekoren. Wij bouwen dan ook al jarenlang indoorspeeltuinen in België, Nederland en Duitsland. Wilt u beroep doen op onze expertise om een ballenbad te kopen? Dan bent u steeds verzekerd van een veilig en vooral leuk ballenbad voor uw jonge bezoekers. U kunt bovendien niet enkel een ballenbad kopen, maar ook een hele speeltuin in een specifiek thema laten ontwerpen door onze specialisten. Ook voor het plaatsen en het onderhoud van uw ballenbad en andere componenten rekent u op ons.

Hoe kunnen we u helpen?

Wat voor ballenbad wilt u kopen? Vertel ons snel uw wensen, dan realiseren wij een prachtig ballenbad dat past bij uw speeltuin of bedrijf. Meer weten over onze producten en diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 (0) 15 768 768.  
 

 

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.
Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.
Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid