• Strenge kwaliteitseisen
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding
  • Een onvoorwaardelijk stipte oplevering!

Apenkooi kopen

Wilt u een complete apenkooi kopen ter aanvulling van uw indoor speeltuin? Ameco Playgrounds realiseert deze wens graag voor u. Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van apenkooien en andere speeltoestellen op maat en ondersteunen u hier dan ook graag bij. Laat u inspireren en verrassen door alles wat mogelijk is!

Een greep uit onze speelstructuren

Meer informatie?

Bel ons voor vragen over onze speelstructuren of overige vragen omtrent Ameco Playgrounds. +32 (0) 15 768768

Een complete apenkooi voor uw indoor speelpaleis kopen

Bent u ter uitbreiding van uw indoor speeltuin op zoek naar een apenkooi om te kopen? Bekijk dan alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Met onze indoor speeltoestellen geeft u de kinderen een echte beleving. Geen project is te gek voor ons! Maak uw wensen en eisen kenbaar aan ons en wij zorgen ervoor dat deze gerealiseerd worden. Wilt een kleinschalige apenkooi of een apenkooi combinatie met een glijbaan of uitdagende klimvulkaan? Wij denken graag met u mee. Dankzij onze nauwe betrokkenheid bij uw project leveren wij altijd een eindproduct met optimaal speelplezier.

Wij gaan de uitdaging graag aan!

Heeft u al een idee in gedachten voor uw apenkooi? Wij horen het graag! Onze deskundige medewerkers staan bekend om hun sterke ondersteuning en uitstekende klantenservice. Zij denken dan ook graag met u mee over de beste apenkooi om te kopen voor uw indoor speeltuin. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u uw idee alvast met ons bespreken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. U bereikt ons via + 32 (0) 15 768768. Wij vertellen u graag meer over onze eerdere projecten en ervaring met het maken van apenkooien en speeltoestellen op maat.

Ameco Playgrounds
neemt u alle zorg uit handen

Ameco Playgrounds is een internationale fabrikant van speeltoestellen en indoor speeltuinen.
Onze nauwe betrokkenheid bij uw project levert maatwerk met optimaal speelplezier.
Wij verzekeren een optimale service, een correcte kwaliteit en veel flexibiliteit tijdens de productie en de installatie.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid